Identificatie

Handicart home

Meer screenshots

Handicart app

In de Handicart app laten de gebruikers van Handicart hun lidmaatschapskaart zien. Handicart hoeft daardoor niet jaarlijks voor haar 16.000 leden nieuwe passen te laten maken. Door voor een nieuw lidmaatschapsjaar een nieuwe kleur in de backoffice in te stellen krijgen de passen van alle betalende leden deze nieuwe kleur. Met een Handicart pas kunnen deze leden tegen een sterk gereduceerd tarief een golfkar huren.

De identificatie van de leden is beveiligd in de app via een procedure, een pasfoto en een encripted password. Als de (tijdelijke) pas is verlopen of er is niet betaald dan wordt dit automatisch weergegeven. Je kunt dan geen gebruik meer maken van de pas.

Naast het tonen van de pas kun je in de app ook golfbanen zoeken die Handicart karren verhuren. Je kunt het adres vinden en op Google Maps de golfbaan bekijken en de route daar naar toe instellen.

Bezoek voor meer informatie hierover de website van de Stichting Handicart. Via deze site kunt je ook donateur van de stichting worden.

 

Portbase app

De Portbase app is een app die wij hebben ontwikkeld voor Portbase. Portbase is het haven community systeem van de Haven van Rotterdam en de Haven van Amsterdam. In Portbase zijn alle gebruikers van de Havens op elkaar aangesloten. Hierbij kun je denken aan (container-) terminals, douane, transporteurs en verladers. Meer informatie kun je vinden op de website van Portbase.

De Portbase app is een Proof of Concept waarin wij voor Portbase hebben aangetoond dat vrachtwagenchauffeurs via de app hun Movement Request Number (MRN) formulier op een veilige manier kunnen scannen, waardoor zij zich kunnen aanmelden om een container op te halen op een terminal in de haven. De chauffeur krijgt vervolgens in zijn app een timeslot waarbinnen hij/zij de container kan ophalen. Hierdoor kunnen de wachtrijen voor de terminals worden verkort.

De software van de app is na een positieve evaluatie van Portbase aan hen overgedragen.

Container terminal

VAS Pijnscore beeld op Android

 

MeetPat App

De verpleegkundigen melden zich via een procedure die is gekoppeld aan het personeelsregistratiesysteem en het Elektronisch Verpleeg Dossier (EVD) in de MeetPat App aan. Diverse vragen moeten worden beantwoord alvorens de app bruikbaar is. De app is eveneens voorzien van een persoonlijke pincode en wordt automatisch afgesloten wanneer de app enkele minuten niet wordt gebruikt.

De identificatie van de gebruiker is voor de privacy van de patiënt uitermate belangrijk. Omdat de app direct op het EVD is aangesloten mag en kan niemand anders dan een geregistreerde OLVG verpleegkundige de app gebruiken.

Na een correcte aanmelding en registratie van de verpleegkundige kiest deze een zaalnummer en bednummer. Dit moet kloppen met het patiëntnummer van de patiënt. Daarna voert men achtereenvolgens de belangrijkste meetgegevens in zoals bijvoorbeeld pols, temperatuur, bloeddruk, saturatie en pijn score. De meetgegevens komen direct in het EVD. Daarna worden de laatste vier meetgegevens naar de verpleging teruggekoppeld om aan het bed de progressie of regressie te kunnen beoordelen.