"Koken met Aanbiedingen" voor Hoogvliet

De Hoogvliet app was begin 2010 de tweede app in Nederland om boodschappen mee te doen in de supermarkt. De app kan worden aangepast in de look & feel van een andere retailer. Deze maakt 100% gebruik van de reeds ontwikkelde backoffice functionaliteit.

De Hoogvliet app heeft een eenvoudige uitstraling omdat dit past bij Hoogvliet als full service, low cost supermarkt.

Wekelijks krijg je de Hoogvliet aanbiedingen op je Android telefoon, iPhone of iPad. Je kiest bijvoorbeeld de "Aviko frites" uit de lijst met aanbiedingen en de app zoekt daarbij een aantal recepten met frites. Is de broccoli in de reclame dan krijg je recepten met broccoli.

Je kiest een recept dat je lekker vindt en er verschijnt een boodschappenlijstje van het recept. Je wijzigt het aantal personen waarvoor je boodschappen doet en je vinkt uit wat je al in huis hebt. Op deze manier kook je niet té veel en blijft er ook niet teveel over. Bij elk recept is een wijnadvies gegeven. Als die wijn bij Hoogvliet in de reclame is dan wordt deze automatisch aanbevolen. Je kunt ook direct één van de 80.000 artikelen van Hoogvliet op je boodschappenlijstje zetten door de barcode van de verpakking thuis te scannen.

In de app kun je gemakkelijk de locatie van de Hoogvliet supermarkten vinden inclusief een routebeschrijving via Google maps. Ook vind je informatie over de openingstijden van elke winkel.

Als je in de Hoogvliet Supermarkt komt heeft de app jouw boodschappen geselecteerd per winkelafdeling zodat je maar één keer de winkel door hoeft en niks vergeet.

“het nieuwe winkelen”

Deze webshop is ontwikkeld voor meerdere retailers in één winkelcentrum of buurt. Deze app is er voor ondernemers die geloven in Bricks and Clicks; voor ondernemers die e-marketing zien als een toevoeging aan het fysieke winkelen. Elke ondernemer kan eenvoudig worden aangesloten met het totale assortiment inclusief prijsinformatie en foto’s. Consumenten kunnen bestellen en ondernemers kunnen net als vroeger “thuisbezorgen”. Deze website is gemaakt voor samenwerkende ondernemers die meer omzet willen realiseren door meer service te verlenen.

 

 

Vrouw met tablet unsplash dot com

DE BEELDREDAKTIE / GUIDO BENSCHOP TBV KPN/RABO/C1000 24-08-2007 Molenaarsgraaf een KPN/Rabobank/C1000 project mbt mobiel betalen

Schuitema NV / C1000:

“Betalen met je mobiele telefoon bij C1000”. De eerste pilot in de wereld die een geïntegreerde betaaloplossing voor consumenten op basis van NFC-technologie heeft gerealiseerd. Dit werd in 2007 met de excellent retail award beloond. Het project is gerealiseerd in nauwe samenwerking met Rabobank, Logica CMG en KPN. Voor meer informatie bekijk deze video of lees de brochure "pinnen met je mobiel".

"THT-wijzer"

Deze app is als "Proof of Concept" ontwikkeld door onze developer in Nepal. De consument kan een product selecteren en informatie krijgen hoe lang het product houdbaar is nadat de THT-datum is verlopen of nadat de verpakking is geopend. Op deze wijze hopen wij een steentje te kunnen bijdragen aan het onnodig weggooien van voedsel.

Meer screenshots

 

1 THT Wijzer home